Consultaţie la optometrist

Ce este optometria? Cine este optometristul? Optometristul este un specialist cine poate determina dioptriile şi tipul corecţiei necesare (ochelar, lentilă de contact) pentru probleme de acuitate vizuală datorită  tulburărilor de refracţie.

 

În ţările dezvoltate majoritatea reţetelor este prescrisă de optometrişti. Nu intră în competenţa unui optometrist să prescrie tratamente pentru ochi, să îndepărteze corpuri străine din ochi, să completeze fişa medicală pentru angajare sau pentru permis de conducere, să facă intervenţii chirurgicale oculare, să prescrie reţetă pentru tineri, copii sub vârsta de 14 ani.

 

Consultaţiile computerizate de optometrie se efectuează în aproape fiecare din magazinele Optiwell® (pe Str. Careiului C16, pe Str. Mihai Viteazul 4-6, în incinta magazinului Someşul şi în incinta clinicii Korall, din Carei pe Str. Regele Ferdinand I Nr. 6 Bl. 4-6) sunt efectuate de optometrişti, iar consultaţie de oftalmologie în Cabinetul de specialitate oftalmologie CMI. Dr. Şter Olimpia (pe Grigore Ureche 3).

 

Pentru a satisface nevoile Dvs. Cât mai precis, efectiv, diversificat şi estetic, am achiziţionat aparatura cea mai modernă, în care se găseşte printre altele aparat CNC de scanare, centrare şi şlefuire, lensmetre digitale, aparat pentru curăţarea ramelor cu ultrasunete, etc.

 

Montarea ochelarilor este efectuată de personal calificat şi cu experienţă profundă cu ajutorul aparaturii moderne susmenţionate.