Deplasare gratuită!

Fapt cert este, că acuitatea vizuală este indispensabil pentru efectuarea muncii eficiente şi precisă.


De multe ori neglijăm acest lucru, cu toate că având o acuitate vizuală bună am putea efectua munca mult mai operativ şi cu o concentrare mai efective.

 

Cu o acuitate neadecvată facem erori în timpul lucrului, ne obosim mai rapid, dat fiind faptul, că creierul lucrează în plus pentru a genera o imagine cât mai clară, astfel suntem mai lente şi iritaţi.

 

În cazul în care Dvs. sau colegii nu aveţi timp pentru să ajungeţi la un magazin specializat, dar doriţi să schimbaţi situaţia, noi ne deplasăm la Dvs.

 

Începând cu 1. februarie am lansat un nou serviciu. Întreprindem deplasare gratuită cu aparatură, colecţie de rame, specialişti în instituţii, firme, unde numărul persoanelor care urmează să fie consultate este cel puţin 10.

 

 

Alegeţi pe noi, fiind-că:

 

- deplasarea este gartuită

 

- fiind vorbă de un grup, putem asigura preţuri mai atractive pentru indivizi,

 

- dăm garanţie pentru serviciile şi produsele noastre,

 

- în caz de orice problemă ne puteţi găsi în magazinele noastre din Satu Mare.


 

Ce trebuie să faceţi, să ne deplasăm la Dvs.:

 

- asiguraţi cel puţin 10 persoane, cine ar dori o consultaţie de optometrie în aceeaşi zi (poate fi şi prima consultaţie sau de control),

 

- să ne asiguraţi o încăpere, unde consultaţiile pot fi efectuate discret, igienic şi fără distracţii,

 

- contactaţi-ne, ca să putem coordona data şi ora adecvată. Ne puteţi contacta personal pe Str. Miahai Viteayu Nr. 4-6 (etajul I.), sau prin telefon 0261 - 717 840. Persoana de contact: Bodonyi Gábor Árpád.