Educarea şi informarea pacienţilor noştri purtători de lentile de contact

Ce este „puţin altfel” la noi dacât la alţii?


lencseDacă doriţi numai să încercaţi, sau aţi cumpărat prima lentilă de contact, vă educăm cum să le ataşaţi şi le îndepărtaţi, vă informăm despre portul optim atât verbal cât şi în scis (ghid de utilizare). Nu trebuie să vă chinuiţi singur acasă, mirând dacă-l efectuaţi corect, sau dacă primele senzaţii sunt obişnuite. Astfel puteţi să începeţi folosirea frodusului cu mai multă uşurinţă şi siguranţă, eliminănd teama „oare pot să-mi pun singur lentila de contact, şi odată pusă, o să-l pot scoate?”

 

Vă putem recomanda lentile de probă într-o gamă largă, ceea ce înseamnă, că nu trebuie să cheltuiţi o sumă mare până când nu sunteţi sigur dacă chiar o să doriţi să purtaţi lentilă de contact, sau dacă tipul ori marca respectivă o să vă fie convenabil şi plăcut de purtat. De obicei oferim pacieţilor noştri lentile de probă pentru port de o lună la un preţ convenabil. În acest interval de timp se poate decide, dacă doreşte să poarte lentilă de contact sau mai bine rămâne cu ochelarul obişnuit.

 

Astfel nu se întâmplă, că se comandă un set de 3 sau 6 lentile, din care pacientul foloseşte numai una, iar restul trece de data expirării în sertar, fiind-că nu mai vrea să le poarte, iar cutiile deschise nu se mai pot returna.

 

Dacă aveţi întrebări în legătură de lentile de contact, sunteţi curios ce fel de produse noi au apărut, sau în timpul purtării apare ceva neobişnuit şi aveţi nelămuriri, vă rugăm să ne vizitaţi sau să ne contactaţi pe Skype sau telefon şi întrebaţi-ne. Consultaţiile de acest tip sunt bineînţeles gratuite, vă aşteptăm!