Ingyenes kiszállás!

Bizonyitott tény, hogy a hatékony és a pontos munka elvégzésének egyik elengedhetettlen feltétele a jó látás!

 


Számtalanszor nem foglalkozunk ezzel a problémával, pedig sokkal operatívabban, koncentráltabban tudjuk munkánkat végezni, ha jó a látásunk.

 

A rossz látással, pontatlan munkát végzünk, egész nap során sokkal jobban kimerülünk hisz az agyunk azzal is pluszban fárasztja magát, hogy a rossz látásból minél jobb képet állítson össze, emiatt lassúvá és ingerülté válhatunk.

 

Amenyiben, nem tud időt szakítani arra, sem Ön sem a kollégái, hogy szaküzletbe jussanak, de szeretnének a problémán változtatni, mi helybe megyünk.

 

Február 1-től új szolgáltatást indítottunk. Vállalunk ingyenes kiszállást gépekkel, szemüvegkeret kollekcióval, szakemberekkel olyan intézményekbe, cégekhez ahol a vizsgálandó személyek száma legalább 10 fő.

 

Válasszon bennünket:


- mert a kiszállás ingyenes,

 

- csoportról lévén szó, sokkal kedvezőbb árakat tudunk biztosítani egyénenként,

 

- garanciát vállalunk a szolgáltatásainkra és termékeinkre,

 

- bármi probléma esetén megtalál bennünket a szatmári üzleteinkben

 

Mit kell tenni, hogy Önökhöz eljussunk:


- 10 személy szükséges, aki szeretne optometriai vizsgálatot ugyanazon a napon (legyen ez az első vagy akár ellenőrző jellegű vizsgálat).

 

- biztosítsanak nekünk egy olyan helyiséget, ahol diszkréten, higiénikusan és zavartalanul elvégezhetőek a vizsgálatok.

 

- vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjuk a megfelelő időpontot. Ezt megteheti személyesen üzletünkben Mihai Viteazul utca 4-6 szám (I. emelet), vagy hívhat minket a 0261 - 717 840 telefonszámon. Kapcsolattartó személy: Bodonyi Gábor Árpád.