Optiwell® Garancia

Sokszor tesznek fel kérdéseket az általunk kínált termékekkel és a nyújtott szolgáltatások garanciájával kapcsolatban.

 

Garanciát vállalunk minden általunk forgalmazott termékre. A szemüvegkeretek és lencsék esetében ennek időtartama 1 év.

 

Mit takar a garancia?

 

Mindent, ami gyártási hibának tudható be. Hogyan járunk el? Egy termék megvásárlásakor szóban tájékoztatjuk a vevőt a helyes használatról, valamint a legfontosabb útmutatókat írásban is elérhetővé tesszük.

 

Nagyon fontos, hogy megőrizze rendelőlapját 1 éven keresztül, ugyanis ezzel igazolja, hogy a termék még garanciában van, és erre van feltüntetve a vásárolt termék márkája és típusa.

 

Keretek esetén: amennyiben a sérült keret még beszerezhető, azt természetesen garancia idő alatt ugyanarra a modellre kicseréljük. Ha már nem szerezhető be ugyanaz a modell, akkor biztosítunk egy a régi keret árával megegyező, és ahhoz hasonló keretet, melybe áttehetőek a régi szemüveglencsék. Szártörés esetén, tudunk csak szárat cserélni, ez azért jó mert már a megszokott beállított lencséket nem kell újra beállítani.

 

A szemüveg lencsék esetén hasonló módon járunk el: gyártási hiba esetén azonnal kicseréljük lencséit amennyiben van raktárkészleten, amennyiben nincs, megrendeljük a gyártótól.

 

Kontaktlencsék esetén a garancia időtartama sokkal rövidebb, kb. 2 hét. Amennyiben a kontaktlencse olyan gyártási hibával rendelkezik, mely már az első használatok során kiderül (nem kényelmes, iritálja a szemet, a látásélesség nem megfelelő), ellenőrizzük, hogy a lencse nincs-e el- vagy beszakadva, nem fertőzött-e, ellenőrizzük a receptet, és amennyiben gyártási hibáról van szó, kicseréljük.

 

A szolgáltatásokra nyújtott garancia:

 

- szemüvegrecepten szereplő adatok teljes körű betartása a szemüvegkészítés folyamán

 

- professzinális szintű kiszolgálás üzleteinkben

 

- ingyenes igazítások, javítások, a nálunk készített szemüvegek esetében

 

Tartozékok garanciája: 1 hónap